Pohjantähti-opisto
Pohjantie 23
94400 Keminmaa
 

Etusivulle

Ajankohtaista

Opisto

Linjaesittelyt

Lyhytkurssit

Henkilökunta

Johtokunta

Tule opiskelemaan!

Yhteystiedot ja sijainti

Yhteistyökumppanit

Yhteiskuntatieteet ja filosofia perusopinnot 25op

Sosiaalityön perusopinnot -kokonaisuus järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kanssa

Aloitus: Perehdytysjaksolla 27.–28.10.2017

pe. 16:00–20:30 ja la. 10:00–14:30

Kesto: Opinnot etenenvät kursseittain syys- ja kevätlukukauden ajan 27.10.2017–1.6.2018.

Kohderyhmä

Sosiaalialasta kiinnostuneille, jotka suunnittelevat alan opintoja tai työtehtäviin hakeutumista. Soveltuu alanvaihtajille ja henkilöille, jotka haluavat kehittää ja täydentää omia opintojaan sekä lisätä työllistymisvalmiuksiaan sosiaalialalle.

Sisältö

Opiskeluryhmä etenee ohjatusti ja aikataulutetusti ryhmänohjaajan johdolla. Ryhmä kokoontuu pääosin iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Jaksoilla on asiantuntijaluennot, jotka ovat verkkotallenteina. Suoritusmuotoina ovat pääsääntöisesti luennoista työstettävät luentopäiväkirjat ja kirjallisuudesta tehtävät oppimistehtävät tai tentit. Opinnot toteutetaan Jyväskylän avoimen yliopiston ohjelman mukaisesti Yhteiskuntatieteet ja filosofia perusopinnot 25op , sosiaalityön perusopinnot. Perusopinnot suoritettuaan opiskelijalla on mahdollisuus jatkaa aineopintoihin.

Opintojen suoritus

Sähköisesti opetusmateriaali-Kopassa ja Optima-verkkoympäristössä. Oppilaitoksen opiskelijat käyttävät Kopan kaikkia ominaisuuksia: opiskeluohjeet, luentotallenteet, tehtäväohjeistukset, kirjallisten suoritusten palautus.

Kustannukset:

Opintokokonaisuuden (25 op) hinta on 600 euroa. Laskutetaan opintojen alussa.

Avoimessa yliopistossa tämä opiskelu on sivutoimista, eikä siihen voi saada Kelan opintotukea. Koulutusrahasto voi myöntää aikuiskoulutustukea, jos avoimen yliopiston opinnot ovat opiskelijalle ammatillista lisä- tai täydennyskoulutusta.

Mikäli olet työtön selvitä ennen koulutukseen hakeutumista opiskelun työvoimapoliittiset edellytykset TE-toimistosta.

Haku:

Haku 29.9.2017 mennessä: Täytä sähköinen lomake, tai sähköpostilla opisto@pto.fi, ilmoita koulutus, nimesi ja yhteystiedot. Lukuvuoden aikana voi tiedustella myös mahdollisuutta osallistua yksittäisiin opintokokonaisuuksiin.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen opintojen alkua sähköpostitse opisto@pto.fi. Mikäli ilmoittautuminen perutaan tai opiskelu keskeytetään opintojen jo alettua, peritään koko opintomaksu.

Hakijoille ilmoitetaan mikäli ryhmää ei tule ja koulutusta ei aloiteta.

Tarkempia tietoja voit kysyä puhelimitse 0400 358 761 tai sähköpostilla opisto@pto.fi.