Pohjantähti-opisto
Pohjantie 23
94400 Keminmaa
 

Etusivulle

Ajankohtaista

Opisto

Linjaesittelyt

Lyhytkurssit

Henkilökunta

Johtokunta

Tule opiskelemaan!

Yhteystiedot ja sijainti

Yhteistyökumppanit

Pohjoisen perhe- ja nuorisokodit perustivat laaturyhmän, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Pohjantähti-opiston kanssa.

Viisi Pohjois-Suomessa toimivaa perhe- ja nuorisokotia on perustanut "Laaturyhmä Pohjankodit"-nimisen järjestön, jonka tehtävänä on auttaa jäsenyrityksiään toteuttamaan korkeatasoista ja tuloksellista lastensuojelutyötä. Yhdistyksen kotipaikka on Keminmaa.

Laaturyhmä Pohjankodit-yhdistyksessä ovat mukana Vuolijoen nuorisokoti Havukka Kajaanista, Keminmaan nuorisokoti Keminmaalta, Perhekoti Koramo Kuusamosta, Leenalan perhekoti Haapajärveltä ja Oulujoen perhekoti Muhokselta. Perustamiskokouksessa yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Paavo Väyrynen Keminmaan nuorisokodista ja varapuheenjohtajaksi Markku Nyman nuorisokoti Havukasta.

Laaturyhmä Pohjankodit tarjoaa lastensuojeluyksiköiden omistajille ja työntekijöille koulutusta, kehittää niiden keskinäistä yhteistoimintaa sekä toteuttaa palvelujen yhteismarkkinointia. Ryhmä pyrkii luomaan kattavan toimintaketjun, joka tarjoaa nuorille laadukasta turvaa, hoivaa ja kasvatusta. Laaturyhmä toimii tiiviissä yhteistyössä Pohjantähti-opiston kanssa.

Laaturyhmä Pohjankodit ry:n sivuille.

Alla linkit Laaturyhmä Pohjankodit ry:n jäsen yrityksiin.

Keminmaan nuorisokoti

Kainuun Hoivataito Oy

Perhekoti Koramo

Leenalan perhekoti

Oulujoen perhekoti

Pohjantähti-opisto