Pohjantähti-opisto
Valtakatu 1
94100 Kemi
 

Etusivulle

Ajankohtaista

Opisto

Linjaesittelyt

Lyhytkurssit

Henkilökunta

Johtokunta

Tule opiskelemaan!

Yhteystiedot ja sijainti

Yhteistyökumppanit

Digitaidot arjen apuna

Käyntiosoite Kemissä: Valtakatu 1

Kesto: Koulutusjakso 3kk: 25.3.–20.6.2019.

Aika: ti-pe 13:00-16:45 (20h viikossa.)

Perustavoitteet

Kurssilla opiskellaan arjen tietoteknisiä taitoja, opetellaan tarvittavien laitteiden, sovellusohjelmien hallintaa ja nettiympäristöjä kuten pankki, kela, omakanta, omavero ja muut suomi.fin palvelut sekä vahvistetaan henkilön tietoteknistä varmuutta, medialukutaitoa, sosiaalisen median osaamista, älypuhelimella kuvausta ja videointia ja tallenteiden siirtoa kännykästä koneelle

Kurssille voivat hakeutua kaikki, jotka haluavat kehittää omaa digitaalista osaamistaan. (mm. työttömät, maahanmuuttajat ja seniorit).

Opintolinjaan liittyvät opinnot

• Kurssin tavoitteena on tehdä digitaalisten palvelujen käytöstä vaivaton ja luonnollinen osa arkea. Opetuksen päämääränä on henkilökohtainen varmuus käyttää sähköisiä palveluja sekä virallisten asioiden hoitamiseen että viihde tarjonnan monipuolistajana.

• Perusjakson jälkeen hankitaan syvempää osaamista laitteiden ja järjestelmien hallintaan, sekä eri sovellusohjelmien käyttöön tietokoneella, tabletilla ja puhelimella (mm. netti-tv, radio ja e-kirja palvelut).

Kustannukset lukuvuosi 2019:

Koulutus on maksuton. Ota mukaan oma tietokone/tabletti ja älypuhelimesi (mahd. käyttää opiston kannettavia tietokoneita). Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa.

Haku:

Kurssille ilmoittaudutaan 15.3.19 mennessä s-postilla kurssit@pto.fi tai soittamalla p. 044 3505123.

Lataa Hakukaavake tästä! (pdf)